عشق معنوی3

Hostality is our tradition

چه خوراکی را بیشتر دوست داریم
نویسنده : محمد هادی - ساعت ٩:۱٠ ‎ب.ظ روز شنبه ٢۳ شهریور ۱۳۸٧

 

خوراکی را که به آن عادت کرده باشیم، شخص هندی ترشی منگو و خورشت کاری را دوست دارد، شخص انگلیسی از ماهی و سیب زمینی خوشش می آید و ایرانی ها از قورمه سبزی و چلوکباب و خورشت بادمجان لذت می برند. علت این امر فقط این است که اگر ما در چین بزرگ شده بودیم از دیدن غذاهای چینی مثل خوراک خرچنگ دهانمان آب می افتاد ولی حالا شاید حالمان هم بهم بخورد. چون ذائقه انسان تابع عادت او می باشد، آن چیزی را دوست دارد که به آن عادت کرده. از بچگی اگر وقتی گرسنه می شدیم در بشقابمان بجای غذاهای عجیب و غرب و من در آری، سیب و کشمش و گردو می گذاشتند، همان احساسی را که امروز برای فسنجان و جوجه کباب داریم، برای هلو و گلابی داشتیم، خوراکهایی که سالم، طبیعی و خوش عطر و طعم هستند. لذا دلبستگی انسان به خوراکهای غیر طبیعی فقط بخاطر عادت است و بس چه بهتر که با آگاهی به این مطلب در صدد تغییر آن بر آید.


comment نظرات ()